Susitikimas su Europos Parlamento nariu prof. Vytautu Landsbergiu ir jo knygos „Susirašinėjimas ir pokalbiai su François Mitterrand (1990 –1992)“ pristatymas. Galerijoje 2 nuotraukos.

Skaityti daugiau: Susitikimas su Europos Parlamento nariu prof. Vytautu Landsbergiu

Liepos 6-osios, Valstybės dienos, progai skirta muzikinė-literatūrinė improvizacija – „Daktaro Kripštuko pasakos apie senąjį Kauną“. Juliaus Kaupo pasakas iš knygos „Daktaras Kripštukas pragare..” skaitė aktorius Egidijus Stancikas, džiazo improvizacijos – Bazaras ir Co. Galerijoje 6 nuotraukos.

Skaityti daugiau: Daktaro Kripštuko pasakos

Konrado Adenauerio fondo ir Demokratinės politikos instituto parodos „Konradas Adenaueris – vokietis ir europietis“ atidarymas.  

Skaityti daugiau: Parodos „Konradas Adenaueris – vokietis ir europietis“ atidarymas

„Laikinoji sostinė Istorinės Prezidentūros sodelyje“: didelio formato fotografijų parodos atidarymas. Pirmoji lauko paroda, visą šiltąjį sezoną džiuginusi kauniečių ir miesto svečių akis. Galerijoje 12 nuotraukos.

Skaityti daugiau: Parodos „Laikinoji sostinė Istorinės Prezidentūros sodelyje“ atidarymas

„Laikinoji sostinė Istorinės Prezidentūros sodelyje“: didelio formato fotografijų parodos atidarymas. Pirmoji lauko paroda, visą šiltąjį sezoną džiuginusi kauniečių ir miesto svečių akis. Galerijoje 19 nuotraukos.

Skaityti daugiau: Parodos „Pasaulio skautijai – 100“ atidarymas

Lietuvos valstybės atkūrimo dienai skirtas renginys – filmuoto tyrimo apie lietuvių tapatybę „Štai ir mes“ pristatymas ir diskusija.  

Skaityti daugiau: Tyrimo apie lietuvių tapatybę „Štai ir mes“ pristatymas ir diskusija